torsdag 9 maj 2013

Just nu på ritbordet

Maj brukar bli årets mest hektiska månad eftersom allt ska vara klart innan folk (redaktörer, agenter, översättare, färgläggare och förläggare) ska på semester.

Varje år brukar jag ha ångan uppe efter att ha suttit inne och ritat hela vintern, men när vårfan prunkar igång på allvar börjar det krypa rejält i kroppen och jag vill bara ut och plaska med gummistövlar i leriga bäckar och rulla runt i slänter och kasta fridlysta blåsippor omkring mig. Kanske till nästa helg. För nu jäklar är det action på ritbordet!

Zelda är heterokränkt
Zelda flyr verkligheten
SHARE:

1 kommentar

  1. Större delen av mitt liv Zelda, större delen av mitt liv (ruta2)... Men det är väl helt normalt! ...Eller?

    SvaraRadera

Kommentera med respekt, alla kommentarer förhandsgranskas innan publicering.

© Lina Neidestam

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig