onsdag 28 augusti 2013

ZELDA RELOADED


Nu kickar vi igång vi igång höstfan tycker jag!

Bloggen har legat och såsat som en fyllesjuk dräng på en höskulle hela sommaren, men nu är storbonn här och sparkar upp det lata åbäket med leriga stövlar och ridpiskan i hann! (Mina referenser är från Vilhelm Mobergs tid)

Det glossiga Zeldaalbumet har funnits i butik under sommaren och mottagit, ja faktiskt, helt strålande beröm från er läsare och även ett gäng finkulturella kritiker.

Bland annat:

DN, klicka för att läsa
Aftonbladet, klicka för större

... och det känns ju väldigt kul, även eftersom jag delar på äran med dom fantastiska medskaparna
Ellen Ekman, Nanna Johansson, Loka Kanarp och Frida Ulvegren. Snart kommer härligheten ut i Norge också.

Jag har också hunnit göra en till Zeldabok som heter Zelda vs. Patriarkatet som är fin och rosa och i hårdpärm, vilket gör den mer till en riktig bok än mina tidigare böjbara seriealbum.
En bok man kan slå i huvudet på folk eller kanske läsa och få sig ett fniss.

Den beställes enklast via bokus HÄR.

Snart är det bokmässa, då ska jag signera både album och böcker och kanske en och annan arm. Jag återkommer med mer info. Den här bloggen kommer vara ganska sporadiskt uppdaterad, men kan man inte leva utan att veta vad jag äter till frukost så är jag mycket aktiv på Instagram där jag heter linaneidestam.

På återseende!
// Storbonn

SHARE:

2 kommentarer

  1. Jag har letat runt efter det där Zelda-albumet men hittar det fan ingenstans! Trist.

    SvaraRadera
  2. Åh, jag såg Zelda vs. Patriarkatet i skyltfönstret till en serietidningsaffär idag och squealade högt av glädje! Of course gick jag in och köpte den, samt tipsade mina väninnor om att läsa dina andra album. ÄLSKAR DEM! Och den här nya är hur bra som helst :)

    Josefin

    SvaraRadera

Kommentera med respekt, alla kommentarer förhandsgranskas innan publicering.

© Lina Neidestam

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig